Schilderwerk in Amsterdam


Bij ons schildersbedrijf staat kwaliteit voorop. Door het werken met kwaliteitsproducten, waarbij we rekening houden met het nederlandse klimaat is ons schilderwerk is van een hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Door het regelmatig bijhouden van uw schilderwerk bespaart u uiteindelijk kosten. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schilderwerken denk hierbij aan:

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Renovatie schilderwerk
  • Nieuwbouw schilderwerk
  • Interieur schilderwerk


Behang in Amsterdam


Verkoop van behang en behangwerkzaamheden. Ruime keus in behang en glasvezel, u kunt kiezen uit veschillende voorbeelden, die wij ter inzage hebben.

Verven kan iedereen, wij schilderen met kwaliteit en garantie.

Inducoat


Bewezen, veilig en binnen budget

Schildersbedrijf H.A Keijzer in Amsterdam is specialist in het verwerken van Inducoat.
Inducoat bied een unieke bestendigheid tegen contact met bacterien, schimmels en algen. De Inducoat coating zijn continu en op milieuvriendelijke wijze bestendig tegen schadelijke bacterien, schimmels en algen.


Beter tegen astma

Zeker voor astmatische en allergische mensen slaapt een kamer die geschilderd is met een bacterie- en schimmelbestendige coating van Inducoat merkbaar prettiger


Schonere badkamer

Badkamers blijken toch vaak vatbaar voor nare schimmels. Bacterie- en schimmelbestendige coatings van Inducoat houden deze langdurig buiten uw huis.


Hygienisch alternatief

De trend is om niet meer te betegelen, maar om te kiezen voor strak schilderwerk. Met schimmel- en bacteriebestendige coatings van Inducoat hoeft u niet voor de hygiene te vrezen.


Geen groene aanslag meer

Terras of gevel met groene aanslag? Langdurige algenbestendige coatings van Inducoat geven duurzame prestatie. 


Neem vandaag nog contact met ons op en kies ook voor de duurzaamheid van Inducoat.

Voor meer informatie over Inducoat kunt u kijken op de website: www.inducoat.com