Welkom op de website van H.A Keijzer Schilderbedrijf, Behang & Wandafwerking

Verven kan iedereen, wij schilderen met kwaliteit en garantie

H.A Keijzer Schildersbedrijf, Behang & Wandafwerking is sinds 1986 gevestigd in Amsterdam.

Wij zijn een allround schildersbedrijf en staan garant voor vakkundige uitvoering van de werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons zowel terecht voor schilderwerk, behangen, fotobehang, houtrotreparatie en glas. Onze schilders staan garant voor vakkunig schilderwerk van hoge kwaliteit. Door het gebruik van de juiste kennis en materialen staan wij garant voor kwalteit en lange levensduur van ons schilderwerk. 

Wij werken voornamelijk in Amsterdam, maar zijn u graag van dienst in de hele Randstad. Ons schildersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

H.A Keijzer Schildersbedrijf, Behang & Wandafwerking in Amsterdam is een erkend opleidingsbedrijf sinds 2013. 

Op deze site vind u alle informatie over onze werkzaamheden, producten en diensten. Heeft u verder nog vragen over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis meerjarig schilder onderhoudsplan

Voor particulieren, bedrijven en vereniging van eigenaren, stellen wij een gratis meerjarig schilder onderhoudsplan op. Dit doen wij in samenwerking met de verffabrikant van uw keuze. Zo bent u ervan verzekerd dat uw huis of bedrijfspand goed beschermd wordt en zijn mooie uitstraling behoudt.

Bespaar op het BTW Tarief!

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt voor u het lage 6% BTW tarief. Deze regeling is speciaal voor particulieren en vereniging van eigenaren en geldt voor binnen- en buitenschilderwerkzaamheden.

BN Wallcoverings

Bn wallcoverings is een toonaangevend merk van zowel contract wallcoverings (tbv de projectmarkt) alsook residential wallcoverings (tbv de consumentenmarkt) is BN Wallcoverings al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie.

Hendrik A. Keijzer  -  Amsterdam  -  06 2826 8783  -  E-mail info@keijzer-schilders.nl